Blog-Img

Prezentacija – UV printer artisJet 3000U Pro

Dana 17.03.2021. u 12:00 u multimedijalnom centru visoke škole Banja Luka College
održana je prezentacija UV LED printera “artisJet 3000U Pro" formata B3.
Prezentacijom je, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, stvorena odlična prilika i perspektiva za susret studenata i predstavnika privrednih organizacija, te razmjenu informacija.
Prezentirani UV printer specijaliziran je za tisak na raznim podlogama: plastični materijali, drvo, staklo, kamen, aluminij, keramika, metal. Na taj način možemo obične proizvode pretvoriti u specijalizirane i personalizirane: maske za mobitele, naljepnice, poklone prema narudžbi, kemijske, USB stickove itd.  Studenti Banja luka College-a imali su priliku za susret sa jednim od najsuvremenijih postupaka tiska, te tako unaprijediti svoja znanja i vještine u rukovanju ovakvim sistemima.  Dvoje studenata je iskoristilo priliku i već idući dan javili su se za probni rad.
Slične prezentacije tehničkih i tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji koje su dogovorene između Banja Luka College-a i firme Trgo Fortuna Plus d.o.o. iz Gradiške biti će organizirane i u budućnosti. Trgo Fortuna Plus d.o.o bavi se prodajom materijala za grafičku industriju,
UV, DTG, solventnih i printera za tisak etiketa.