Blog-Img

Novost u našem širokom asortimanu proizvoda:
Blackwood UV i CTP offsetne ploče

HUV Printing Plate

UV ploče odličnih performansi za offset tisak, rotaciju i za tisak ambalaže

Blackwood UV CTcP ploče zajedno s kvalitetnom kemijom moćna su kombinacija koja daje izvrsnu reprodukciju rasterskih točkica, savršenu ravnotežu boje/vode i dugotrajnu izdržljivost ploča, nudeći postojanost na koju se tiskari mogu pouzdati.
Radi se o visokokvalitetnim, izdržljivim UV pločama odličnih performansi kojima se lako rukuje. Kombinacija su prvoklasne, kvalitetne aluminijske baze i jedinstveno formuliranog fotoosjetljivog premaza visoke osjetljivosti obrađenog posebnom metodom za izvrsno prianjanje boja i preciznu reprodukciju rasterskih točkica što garantira kvalitetan tisak.

HTP Thermal Printing Plate

CTP ploče visoke osjetljivosti za najkvalitetniji tisak u offsetu i rotaciji

Blackwood CTP termalne ploče kombinacija su kvalitetne, prvoklasne aluminijske baze s finim zrncima za ravnomjerno vlaženje i jedinstveno formuliranog fotoosjetljivog premaza visoke osjetljivosti obrađenog posebnom metodom za izvrsno prianjanje boja. Rezultat te kombinacije su izvrsna reprodukcija rasterskih točkica, savršena ravnoteža boje/vode i dugotrajna izdržljivost ploča u offset tisku i u rotaciji, čime jamče postojanost na koju se tiskari mogu pouzdati.
Termalne ploče visoke osjetljivosti nude kvalitetu, veliku sposobnost prilagodbe i stabilnost.