Laseri Cormak

Brend laserskih uređaja CORMAK prisutan je na europskom tržištu gotovo 20 godina. Fokus njihove proizvodnje je na laserskim uređajima i različitim CNC rješenjima. U Cormak laserske uređaje ugrađuju se komponente kvalitativno identične onima koje se ugrađuju u lasere vodećih proizvođača iz Austrije i Njemačke. Naglasak je na zadovoljavanju visoke kvalitete proizvoda te usklađenost s važećim europskim direktivama i propisima, te su svi uređaji certificirani za siguran rad uz poštivanje strogih ekoloških, ali i zdravstvenih normi.  S obzirom na europsku proizvodnju i veliki lager, Cormak laserski uređaji su brzo dostupni i prihvatljivih cijena.

Laseri CO2

Namijenjeni su za rezanje i industrijsko graviranje različitih materijala, te predstavljaju suvremenu tehnologiju strojne obrade metalnih, nemetalnih i kompozitnih materijala. U ponudi su manji modeli: 6040Z (600×400 mm), 5070Z (700×500 mm), 6090Z (600×900 mm), ali i veći modeli formata do 2000 x 5000 mm. U kompletu s laserskim ploterom dolazi radni stol pomoću kojeg možemo regulirati potrebnu visinu, spremnik za otpad i namjenski integrirani kompresor s funkcijama odzračivanja i hlađenja čime se osiguravaju funkcionalni uvjeti rada.

Cormak
5070Z

Laser CO2

Cormak
6090Z

Laser CO2

Fiber laseri

Nazivaju se i laserske gravirke, tehnološki su napredni uređaji vrlo širokog raspona primjene koji se koriste u malim radionicama kao i u industrijskim okruženjima. Riječ je o strojevima za preciznu i brzu obradu metala, njihovih legura, plemenitih metala i drugih metalnih predmeta. Ovisno o modelu, mogu se koristiti i za obradu velikih predmeta, obradu nemetalnih materijala kao što su plastika, plexi, koža, keramika, epoksi smola itd., te označavanje/graviranje elektroničkih elemenata, satova, nakita, ambalaže itd.

Cormak
LF20M

Fiber laser

Cormak
LF20P

Fiber laser